zioris

Ο Νικόλαος Ζιώρης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1964. Μετά το πέρας των βασικών σπουδών του εισήχθη στην Ιατρικη Σχολή του Παν/μίου Ιωαννίνων. Αποφοίτησε το 1989 και στην συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου ( Αγροτικό Ιατρείο ).

Ειδικεύτηκε στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και έλαβε τον σχετικό τίτλο το 1998. Μετεκπαιδεύτηκε στο Hopital Cantonal de Fribourg της Ελβετίας στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική, καθώς και στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Ancona ( Ιταλία ) και Vienna ( Αυστρία ). Κατέχει τα πιστοποιητικά ATLS και DSCI για την προχωρημένη και από χειρουργούς αντιμετώπιση του Τραύματος (Αμερικανικό Κολέγιο Χειρουργών – ACS ). Το 2001 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Τα τελευταία 22 χρόνια ασκεί την  Χειρουργική σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών  (τα τελευταία 10 χρόνια στον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών). Με τους συνεργάτες του πραγματοποιούν όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις της Γενικής Χειρουργικής με ιδιαίτερη έμφαση στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Χειρουργική Ογκολογία.

Γνωρίζει την αγγλική και γαλλική γλώσσα. Είναι πατέρας 2 παιδιών. Τέλος, είναι στέλεχος των Επιστημόνων για τον Άνθρωπο και τη Δημοκρατία.

Κοινοποίηση